cropped-Logo-dmc.png
Cu noul meu salariu postuniversitar, am făcut un pas cu Yoplait
Cu noul meu salariu postuniversitar, am făcut un pas cu YoplaitDe asemenea, este cu siguranță mai sănătos decât smântâna, untul, maioneza și cremă de brânză, pentru care textura sa îl face un înlocuitor viabil în rețete.Iaurtul grecesc nu conține neapărat mai multe probiotice decât alte soiuri, dar celelalte avantaje îl fac cel mai bun mod […]

Cu noul meu salariu postuniversitar, am făcut un pas cu Yoplait

De asemenea, este cu siguranță mai sănătos decât smântâna, untul, maioneza și cremă de brânză, pentru care textura sa îl face un înlocuitor viabil în rețete.

Iaurtul grecesc nu conține neapărat mai multe probiotice decât alte soiuri, dar celelalte avantaje îl fac cel mai bun mod de a obține acest lucru. "bacterii bune." Consumul tipurilor potrivite de probiotice în cantitățile potrivite poate face ca sistemul tău digestiv să funcționeze mai bine și să scadă apariția infecțiilor cu drojdie la femei. Se pot dovedi chiar să sporească virilitatea: șoarecii care mănâncă iaurt au blană mai strălucitoare și testicule mai mari.

Lăsând deoparte beneficiile pentru sănătate, poate cel mai convingător caz pentru iaurtul grecesc este gustul acestuia. După cum a scris Derek Thompson anul trecut, luând în considerare popularitatea sa în creștere:

Gustul iaurtului grecesc este gros, ca și cum ar fi scos avocado din piele. Uneori o mănânc la micul dejun. Nu am putut să mănânc iaurt Dannon cu fructe pe fund la micul dejun, pentru că acele lucruri pot avea consistența înghețatei topite și după ce mănânc o ceașcă, simt că am băut un pahar mare cu apă."

Nu există niciun motiv să credem că iaurtul grecesc nu și-a câștigat locul în top. Există, totuși, unele lucruri care amenință să îi pătească imaginea, iar noi atlantic Sănătatea ar fi neglijentă să nu le sublinieze:

Grăsime: Unghiul fără vinovăție este valabil doar pentru versiunile cu conținut scăzut de grăsimi și fără grăsimi, care sunt încă mult mai groase și mai cremoase decât iaurtul obișnuit. "Clasic" Fage are, probabil, un gust și mai decadent decât Fage 0%, dar la prețul a 10 g de grăsime - și nici măcar nu conține proteine ​​în plus.

Zahăr: Nu toată lumea este fană a aromei de tartă a iaurtului grecesc. Dar dacă adăugați prea mult îndulcitor, numărul de calorii va crește, desigur. Așa că luați în considerare imaginea de ansamblu. În timp ce aromele de fructe în care vin majoritatea iaurturilor grecești sună mai sănătos decât ciocolata sau alte iaurturi cu aromă de desert, ele sunt totuși zahăr pur. Chobani cu afine fără grăsimi, ca un exemplu, are 20 g de zahăr într-o porție.

Editor senior Jennie Rothenberg Gritz

Iaurt înghețat: Popularitatea iaurtului grecesc s-a extins și la desert, magazinele de acum omniprezente cu iaurt înghețat oferind o mulțime de greci cu fructe și tartă. Iaurtul înghețat simplu poate fi la fel de sănătos ca și cel refrigerat: aroma originală a lui Pinkberry, de exemplu, are 100 de calorii și fără grăsime. Dar pentru a consuma o singură porție, trebuie să comandați un mini. Magazinele cu autoservire, care taxează la uncie, sunt motivate să te facă să mănânci mult mai mult decât atât - cănile de mărimea unei găleți pe care le oferă par jalnic goale când sunt umplute cu o cantitate rezonabilă de iaurt.

Când este plin de toppinguri, desigur, iaurtul înghețat începe să semene mai mult cu orice alt desert. Și nu toate iaurturile înghețate sunt create la fel: Ben & Jerry's a urcat pe val cu noile sale arome grecești, dar aroma sa de unt de arahide și banane conține 8 g de grăsime.

Impostori: Când încă aveam un plan de masă la facultate, eram un fanatic Fage. Cu noul meu salariu postuniversitar, am făcut un pas cu Yoplait. Chiar dacă eram bine conștient de gustul său inferior, am fost totuși devastat să aflu că nu am mâncat "real" Iaurt grecesc -- lucrurile pe care le-am cumpărat au fost îngroșate artificial în loc să fie strecurate în mod tradițional. Aceasta este în mare parte doar o chestiune de semantică, dar i-a înnebunit pe puriști suficient de mult încât să inițieze un proces colectiv împotriva lui Yoplait. După cum a spus fondatorul lui Chobani, un apărător ferm al identității mărcii iaurtului grecesc, pentru NPR:

Nu există protecție în jurul lui. Ai putea să faci un castron cu macaroane, să-i spui iaurt grecesc și nimeni nu ți-ar putea face nimic. Ceea ce este trist!"

Trist, într-adevăr. Asigură-te că iaurtul tău este tot ceea ce pretinde a fi. Adaosul de îngroșare este destul de rău -- dacă iaurtul (iaurtele) grecești zilnice ale tuturor s-ar dovedi de fapt a fi cheeseburgeri, am avea o criză de birou.

Cercetătorii din domeniul sănătății publice continuă să cerceteze consecințele boom-ului gazelor naturale americane.

thejasp/flickr

Oamenii care locuiesc în apropierea puțurilor de gaze naturale sunt expuși la niveluri ridicate de mai mulți poluanți ai aerului, inclusiv carcinogenul cunoscut, benzenul. Aceasta este concluzia unui studiu de la Colorado School of Public Health. Studiul sugerează cu tărie că este necesară o privire mult mai atentă asupra modului în care acești poluanți afectează sănătatea oamenilor.

Acest studiu a fost o încercare preliminară de a evalua unele dintre efectele potențiale asupra sănătății ale vieții în apropierea acestor fântâni. S-a constatat că cele mai mari preocupări apar la o jumătate de milă de puțuri. MAI MULTE DE LA DOCTOR Încearcă mașina ta de spălat vase să te omoare? Substanțele chimice pentru mediu mai periculoase pentru copiii care tratează pacientul otrăvit

Raportul, bazat pe trei ani de monitorizare a aerului din comitatul Garfield, Colorado, a găsit o serie de hidrocarburi potențial toxice în aerul din apropierea puțurilor, cum ar fi xilen, etilbenzen și toluen, substanțe chimice despre care se știe că cauzează probleme respiratorii și neurologice. Comitatul Garfield a fost recent locul de dezvoltare a gazului în expansiune rapidă.

Inutil să spun că locuitorii nu au fost prea încântați de rezultatele studiului.

Extragerea gazelor naturale este rareori o chestiune de a fora o gaură simplă în pământ. Căutarea pentru zăcăminte de gaze mai adânci și mai puțin accesibile se bazează din ce în ce mai mult pe fracking pentru a aduce aceste depozite la suprafață. Fracking-ul (fracturarea la presiune înaltă) este injectarea de volume mari de lichid sub presiune (apă și substanțe chimice) în roca adâncă subteran pentru a fractura roca și a permite gazului prins să se ridice la suprafață. Fracking-ul a fost criticat ca fiind periculos pentru mediu din mai multe motive, cel mai adesea pentru poluarea apei pe care o poate provoca.

Adăugați poluarea aerului pe listă.

Dispece despre Planeta Pământ Vedeți acoperirea completă

Se preconizează că gazele naturale vor juca un rol din ce în ce mai mare în satisfacerea viitoarelor nevoi energetice din Statele Unite. Pe măsură ce sunt forate mai multe puțuri, devine din ce în ce mai frecvent ca acestea să fie situate în apropierea zonelor în care oamenii locuiesc, lucrează și se joacă. Iar oamenii care trăiesc în apropierea acestor dezvoltări ridică probleme de sănătate publică. Regulile Colorado permit amplasarea puțurilor de gaz la o distanță de până la 150 de picioare de casele oamenilor.

Acest studiu a fost o încercare preliminară de a evalua unele dintre efectele potențiale asupra sănătății ale vieții în apropierea acestor fântâni. S-a constatat că cele mai mari preocupări apar la o jumătate de milă de puțuri. Dar poate doar estima riscurile pentru sănătate ale persoanelor care trăiesc în apropierea puțurilor de gaze; nu are numere care să documenteze daunele reale (numărul de cancere, boli) pe care aceste fântâni le-au cauzat și cauzează rezidenților din apropiere. Îndeamnă studii suplimentare pentru a colecta aceste informații, precum și pentru reducerea emisiilor de la aceste puțuri.

"Datele noastre arată că este importantă includerea poluării aerului în dialogul național privind dezvoltarea gazelor naturale, care sa concentrat în mare parte pe expunerea apei la fracturarea hidraulică," a spus Lisa McKenzie, Ph.D., MPH, autorul principal al studiului și un asociat de cercetare la Școala de Sănătate Publică din Colorado, într-un comunicat de presă.

Un articol despre studiu a fost publicat online în Jurnalul Mediului Total.

Acest articol a apărut inițial pe TheDoctorWillSeeYouNow.com, un atlantic site-ul partener.

Descoperit: Mâncatul unui McDonald's te va întrista foarte tare, prevenirea cancerului este ușoară, ceasul Pământului este greșit, iar femeile pretențioase ajută la supraviețuirea unei specii.

Să mănânci prostaline pret McDonald's este trist. Sau, mai degrabă, te va întrista. Dar a fi trist este trist, nu-i așa? Un studiu efectuat pe 9.000 de consumatori de fast-food a constatat că cei care au mâncat junk în mod obișnuit au avut cu 51% mai multe șanse de a dezvolta depresie decât cei care s-au abținut pentru opțiuni mai sănătoase. "Chiar și consumul de cantități mici este legat de o șansă semnificativ mai mare de a dezvolta depresie," a explicat cercetătorul Almudena Sanchez-Villegas. Acești oameni care mănâncă fast-food au avut, de asemenea, vieți mai puțin distractive, în general; cercetarea a constatat că au mai multe șanse să fie singure, mai puțin active, să fumeze și să lucreze mai mult de 45 de ore pe săptămână. [The Telegraph] Prevenirea cancerului este ușoară. Bine ipocondriaci, pregătiți-vă pentru asta: peste 50% dintre cancere pot fi prevenite. Din cele 1.638.910 de cazuri noi de cancer estimate care vor fi diagnosticate în acest an în Statele Unite, mai mult de jumătate ar fi putut să nu se întâmple niciodată. Cum? "Numai că, după ce am lucrat în domeniul sănătății publice timp de 25 de ani, am învățat că, dacă vrem să schimbăm sănătatea, trebuie să schimbăm politica," a spus cercetătoarea Sarah J. Gehlert. O mare parte a dezvoltării cancerului are de-a face cu alegerile noastre proaste de stil de viață. (De exemplu, să mănânc McDonald's.) Spre deosebire de ADN sau de noroc, este ușor de schimbat. "O politică mai strictă privind tutunul este un bun exemplu. Dar nu putem face schimbări de politică singuri. Putem spune povestea, dar este nevoie de o masă critică de oameni pentru a vorbi cu mai multă tărie despre necesitatea schimbării," a continuat ea. [Spălă-te]

Citiți povestea completă pe The Atlantic Wire.

"

Descoperit: Expunerea timpurie la BPA are unele efecte urâte pentru adulți, un nou dinozaur cu pene, preșcolarii nu se joacă suficient afară și cu cât este mai lungă reclama, cu atât mai bine.

Preșcolarii nu se joacă suficient afară. Aproape jumătate dintre toți copiii nu sunt scoși să se joace de către părinții lor în fiecare zi. Atâția copii în cușcă! "Copiii de vârstă preșcolară ar trebui să facă cel puțin 60 de minute de activitate fizică moderată până la viguroasă pe zi," conform cercetătorului dr. Pooja Tandon. "Dar mulți preșcolari nu respectă această recomandare. Copiii mici au nevoie de mai multe oportunități de a se juca în aer liber și de a-i ajuta să fie mai activi." Copiii ar trebui să profite de timpul în aer liber cât pot. (Viața adultului nu se pretează la o expunere prea mare la soare.) În plus, părinți, există toate acele studii despre beneficiile vitaminei D -- vitamina soarelui -- inclusiv unul de astăzi  despre modul în care adaugă zile vieții  bolnavilor critici. . [Arhivele Medicinei Pediatrice și Adolescentului] Expunerea timpurie la BPA are aceleași efecte negative ca expunerea timpurie la mercur. Când a testat substanța chimică găsită în multe materiale plastice comune, cercetătorul Daniel Weber a observat că are aceleași efecte ca mercurul. Mai exact, expunerea timpurie la aceste lucruri a cauzat probleme atât imediat după naștere, cât și mai târziu în viață. "Ceea ce a fost uimitor este că expunerea a avut loc doar în stadiul embrionar," Weber a spus, "dar cumva cablajul din creier fusese alterat permanent de aceasta. Apropo, BPA se găsește în multe lucruri comune, cum ar fi formula pentru bebeluși și supa conservată. Înfricoșător, nu? [Universitatea din Wisconsin-Milwaukee] 

Citiți povestea completă pe The Atlantic Wire.

"

Un studiu al Inițiativei comunitare pentru astm bronșic a constatat că programul aparent costisitor s-a plătit mai mult decât pentru el însuși prin vizite reduse la urgențe și spitalizări.

noli's/flickr

Un program dezvoltat în Boston are potențialul de a face astmul mult mai puțin supărător pentru copiii din toată țara. Adresat copiilor din familii cu venituri mici, programul a redus substanțial vizitele la urgențe, spitalizările și zilele de școală ratate din cauza astmului.

O parte cheie a programului este o vizită la domiciliul copilului de către o asistentă medicală sau un alt lucrător din domeniul sănătății pentru a face ca casa să fie mai puțin probabil să declanșeze atacuri de astm. Și conform unui studiu publicat recent, programul se plătește de la sine.

Zilele lipsite de școală au scăzut cu 41 la sută, iar zilele de muncă ratate ale părinților care trebuie să își îngrijească copiii au scăzut cu 50 la sută. MAI MULTE DE LA DOCTOR Pericolul fumatului pasiv la domiciliu Programele la domiciliu ajută bătrânii să trăiască mai mult prea curat: utilizarea săpunului antibiotic este legată de alergii

Aproximativ 10% dintre copiii din SUA au astm. Această rată este mult mai mare în multe zone cu venituri mici. Pentru a ajuta la abordarea acestei probleme, clinicienii de la Spitalul de Copii din Boston au dezvoltat un program numit Community Asthma Initiative (CAI) in 2005. Folosind jurnalele de spitalizare si departamentul de urgenta, 283 de copii cu venituri mici cu astm au fost identificati si apoi inscrisi.

Programul începe prin alocarea fiecărui copil o asistentă ca manager de caz. Dar piesa sa centrală este o vizită la casa copilului.

Există o mulțime de teritoriu acoperit în timpul vizitei la domiciliu. O asistentă medicală sau alt lucrător din domeniul sănătății evaluează domiciliul pentru declanșatorii de astm și începe să facă aranjamente pentru a le elimina sau reduce. Praful, mucegaiul, șoarecii și gândacii sunt toți factori declanșatori cunoscuți ai atacurilor de astm. Controlul dăunătorilor, aspiratoarele HEPA și carcasele pentru așternut sunt câteva dintre instrumentele cu care asistenta/managerul de caz trebuie să lupte.

Asistenta medicală sau lucrătorul din domeniul sănătății se asigură, de asemenea, că părinții și copiii înțeleg elementele de bază ale gestionării astmului bronșic, inclusiv cum să-și ia corect medicamentele pentru astm bronșic și ce să facă în cazul unui atac de astm neașteptat.

În medie, fiecare familie a primit 1,2 vizite la domiciliu în timpul programului de un an. Iar efectele au fost dramatice.

Programul a costat 2.825 USD per copil, dar economiile din spitalizările reduse și vizitele la urgențe au ajuns la 3.827 USD per copil. Cu alte cuvinte, programul s-a plătit mai mult decât pentru el însuși.

În anul după înscrierea în program, a existat o scădere cu 68 la sută a vizitelor la urgențe pentru astm și o scădere cu 85 la sută a spitalizărilor din cauza astmului. Zilele lipsite de școală au scăzut cu 41 la sută, iar zilele de lucru lipsite ale părinților care trebuie să își îngrijească copiii au scăzut cu 50 la sută. Și zilele în care copiii au fost nevoiți să-și limiteze activitatea fizică din cauza astmului au scăzut cu 43%.

Toate aceste îmbunătățiri au fost evidente în decurs de șase luni.

Scopul studiului publicat a fost de a evalua rentabilitatea CAI. Comparațiile cu comunități similare care nu sunt deservite de program sugerează că programul a economisit 146 USD pentru fiecare 100 USD cheltuiți pentru el. Programul a costat 2.825 USD per copil, dar economiile din spitalizările reduse și vizitele la urgențe au ajuns la 3.827 USD per copil. Cu alte cuvinte, programul s-a plătit mai mult decât pentru el însuși.

Este greu să pui o cifră în dolari pe cât valorează atunci când copiii bolnavi devin din nou sănătoși. Potrivit studiului, asta este ceea ce CAI și programele modelate după el pot face pentru copiii cu astm bronșic.

Un articol despre studiu a fost publicat online de Pediatrie.

Acest articol a apărut inițial pe TheDoctorWillSeeYouNow.com, un atlantic site-ul partener.

Descoperit: un baby boom geamăn, facultatea duce la o sănătate mai bună, cum să transformi bebelușii slabi în adulți slabi și o genă PTSD.

Este un potop de gemeni. Trebuie să fie ceva la modă în legătură cu potrivirea bebelușilor, pentru că este destul de popular să îi ai în zilele noastre. "Înainte de 1980, incidența nașterilor de gemeni în SUA era stabilă la aproximativ două procente din toate nașterile, dar a crescut dramatic în ultimele trei decenii," a spus cercetătorul Barbara Luke. În 2009, unul din 30 de bebeluși născuți în S.U.A. era geamăn, comparativ cu unul din 53 în 1980. Marea creștere nu se referă tocmai la modă, dar nu este ceva în apă. "Vârsta mai înaintată a mamei reprezintă aproximativ o treime din creștere, iar două treimi se datorează utilizării crescute a tratamentelor de fertilitate," spuse Luke. [Societatea Internațională de Studii Gemene] Colegiul este sănătos. Hm, cu siguranță nu așa cum ne-am descurcat în acești patru ani. Dar, în general, conform științei, a avea o educație universitară duce la o sănătate generală mai bună în cele din urmă. Privind la peste 3.000 de țări, cele cu un procent mai mare de persoane cu studii universitare au avut mai puține decese premature. Deși patru ani de băutură, lăcomie, droguri și Aderall probabil că scapă ani din viața cuiva, a nu merge deloc la facultate are efecte mai rele. Dacă ești șomer, este posibil să fii fără asigurare și să ai mult stres în viața ta," a spus cercetătorul Pat Remington. "Adesea renunți la speranță și asta duce adesea la abuz de substanțe și alte comportamente autodistructive.